Home / Actualitate / VIDEO: Hoți de carburanți prinși de jandarmi după folosirea armamentului din dotare

VIDEO: Hoți de carburanți prinși de jandarmi după folosirea armamentului din dotare

Sâmbătă, 27 iunie a.c. în jurul orei 2250, o patrulă de jandarmerie aparținând Inspectoratului Județean Prahova a surprins două persoane, în timp ce încercau sustragerea de carburant din rezervoarele unor autotrenuri, în zona localității Boldești Scăieni, județul Prahova.

Jandarmii au observat doua persoane ce au pătruns în parcul auto al unei societăți comerciale și încercau să sustragă motorină. În momentul somației prin voce de a înceta orice acțiune ilicită, aceștia au fugit prin escaladarea gardului, moment în care s-a folosit somația prin foc de avertisment în plan vertical. În acel moment unul dintre făptuitori a amenințat jandarmii cu o șurubelniță, aceștia fiind nevoiți să execute foc de armă spre agresor, rănindu-l în zona membrelor inferioare.

După imobilizare, s-a acordat primul ajutor persoanei rănite și a fost solicitată ambulanța ce a transportat persoana rănită la Spitalul Județean Ploiești, acesta fiind în afara oricărui pericol.

Celor două persoane li s-a întocmit proces-verbal de constatare a faptelor susceptibile a fi „tentativă de furt calificat” și ”ultraj” fiind sesizat Inspectoratul de Poliție Județean Prahova, în vederea continuării cercetărilor.

Check Also

Olimpiada națională la disciplinele din aria curriculară “Tehnologii”,

Primăria Municipiului Ploiești și Liceul Tehnologic  „Elie Radu” Ploiești organizează, în perioada 22- 26 aprilie …

„Plantăm fapte bune în România”

„Plantăm fapte bune în România” a încheiat cel mai reușit sezon de împădurire din istoria …

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com