Home / Actualitate / VIDEO: Jandarmii prahoveni au prins mai multi hoti care furau cabluri de cupru de la calea ferată

VIDEO: Jandarmii prahoveni au prins mai multi hoti care furau cabluri de cupru de la calea ferată

hoti de cupru

Miercuri, 23 ianuarie 2013, ora 0330, o patrulă din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Prahova, a surprins mai multe persoane în timp ce decopertau terasamentul căii ferate în zona de vest a municipiului Ploiești.

Când au fost surprinsi de jandarmi, cei în cauză au fugit, reușindu-se, în urma somării prin voce și a urmăririi acestora, reținerea și imobilizarea numai a unuia dintre făptuitori. După verificări, jandarmii au stabilit că, bărbatul prins, în vârstă  de 29 de ani, domiciliat în municipiul Ploiești, împreună cu alte 4 persoane au săpat pe distanța de 5 metri în terasamentul căii ferate, în zona podului C.F.R. din apropierea Gării de Vest din Ploiești, în vederea tăierii cablului de cupru existent în acea zona. Din verificări a reieșit faptul că aceștia vroiau să valorifice cuprul la un centru de colectare a fierului vechi.

Celor în cauză, li s-a întocmit dosar cu acte premergătoare pentru faptele susceptibile a fi “pătrundere fără drept în zona de siguranţă a infrastructurii CFR,  distrugerea, degradarea ori aducerea în stare de neîntrebuinţare a căii ferate a materialului rulant şi tentativă de  “sustragere  de componente ale căii ferate şi de bunuri din vagoane”  dosar ce va fi înaintat Postului de poliție TF Ploiești Sud, în vederea continuării cercetărilor.

Check Also

SERVICIUL DE STARE CIVILĂ Suspendarea oficierii casatoriilor

SERVICIUL DE STARE CIVILĂ: Suspendarea oficierii casatoriilor

SERVICIUL DE STARE CIVILĂ. se suspendă depunerea declarațiilor de căsătorie și oficierea căsătoriilor în municipiul Ploieşti

Valabilitatea actelor de identitate se prelungește cu 90 de zile de la încetarea stăriide urgență

Valabilitatea actelor de identitate se prelungește cu 90 de zile de la încetarea stăriide urgență

Valabilitatea actelor de identitate se prelungește cu 90 de zile de la încetarea stăriide urgență. Document ori declarația de proprie răspundere

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com