Home / Actualitate / VIDEO: Percheziții în Prahova, la hoți de porumbei voiajori de competiție

VIDEO: Percheziții în Prahova, la hoți de porumbei voiajori de competiție

Poliţiştii de investigaţii criminale au efectuat şapte percheziţii, pe raza judeţului Prahova, la domiciliile mai multor persoane bănuite că ar fi sustras zeci de porumbei voiajori de competiţie din Germania, a căror valoare este evaluată la aproximativ 1.000.000 de euro.
Vineri, 14 februarie a.c., poliţiştii Direcţiei Investigaţii Criminale – I.G.P.R., împreună cu poliţişti ai Serviciului Investigaţii Criminale – I.P.J. Prahova şi ai Biroului de Investigaţii Criminale – Poliţia Municipiului Câmpina au efectuat şapte percheziţii domiciliare, pe raza judeţului Prahova, la locuinţele unor persoane care sunt bănuite de comiterea infracţiunii de furt calificat.
În fapt, despre persoanele în cauză există suspiciuni că, în noaptea de 27 spre 28 noiembrie 2013, ar fi sustras, din mansarda locuinţei unui cetăţean german situată în Germania, 51 de porumbei voiajori de competiţie.
Prejudiciul cauzat este estimat la o valoare între 800.000 şi 1.000.000 de euro.
În urma percheziţiilor efectuate, până în prezent, au fost identificaţi şi recuperaţi 38 de porumbei voiajori de competiţie, care ar fi aparţinut părţii vătămate, dar şi alţi porumbei voiajori de competiţie, despre care există indicii că ar proveni din Italia, Belgia, Olanda şi Spania.
Cercetările sunt continuate de poliţiştii români, împreună cu autorităţile judiciare din Germania, în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a celor implicaţi în comiterea de infracţiuni şi pentru tragerea la răspundere penală a acestora.

Check Also

SERVICIUL DE STARE CIVILĂ Suspendarea oficierii casatoriilor

SERVICIUL DE STARE CIVILĂ: Suspendarea oficierii casatoriilor

SERVICIUL DE STARE CIVILĂ. se suspendă depunerea declarațiilor de căsătorie și oficierea căsătoriilor în municipiul Ploieşti

Valabilitatea actelor de identitate se prelungește cu 90 de zile de la încetarea stăriide urgență

Valabilitatea actelor de identitate se prelungește cu 90 de zile de la încetarea stăriide urgență

Valabilitatea actelor de identitate se prelungește cu 90 de zile de la încetarea stăriide urgență. Document ori declarația de proprie răspundere

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com