Home / Actualitate / VIDEO: Percheziții în Prahova la suspecți de evaziune fiscală cu cereale

VIDEO: Percheziții în Prahova la suspecți de evaziune fiscală cu cereale

Poliţiştii prahoveni au efectuat, în această dimineaţă, percheziţii la şapte persoane suspectate că ar fi creat un prejudiciu bugetului de stat de peste un milion de lei, prin evaziune fiscală cu cereale şi produse cerealiere.

La data de 28 octombrie a.c., poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor, împreună cu poliţiştii Serviciului de Ordine Publică şi Serviciului de Acţiuni Speciale din cadrul I.P.J. Prahova, au efectuat şapte percheziţii în municipiul Ploieşti şi localitatea Brazi.

Activităţile au beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale – I.G.P.R.. Percheziţiile au vizat şapte persoane suspectate de comiterea infracţiunii de evaziune fiscală prin neînregistrarea în evidenţele contabile a operaţiunilor comerciale ilicite. 

Cei în cauză sunt suspectaţi că, începând cu anul 2011, ar fi desfăşurat operaţiuni ilicite cu cereale şi produse cerealiere, creând astfel un prejudiciu de peste un milion de lei. În urma percheziţiilor au fost ridicate înscrisuri şi sisteme informatice ce constituie probe în documentarea activităţii infracţionale a suspecţilor.

La sediul Poliţiei vor fi aduse pentru cercetări persoanele suspectate în cauză, urmând a fi dispuse măsurile legale în cauză.

Check Also

SERVICIUL DE STARE CIVILĂ Suspendarea oficierii casatoriilor

SERVICIUL DE STARE CIVILĂ: Suspendarea oficierii casatoriilor

SERVICIUL DE STARE CIVILĂ. se suspendă depunerea declarațiilor de căsătorie și oficierea căsătoriilor în municipiul Ploieşti

Valabilitatea actelor de identitate se prelungește cu 90 de zile de la încetarea stăriide urgență

Valabilitatea actelor de identitate se prelungește cu 90 de zile de la încetarea stăriide urgență

Valabilitatea actelor de identitate se prelungește cu 90 de zile de la încetarea stăriide urgență. Document ori declarația de proprie răspundere

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com