Home / Actualitate / VIDEO: Percheziții la o grupare infracțională specializată în furturi de animale

VIDEO: Percheziții la o grupare infracțională specializată în furturi de animale

 

Poliţiştii prahoveni au efectuat marți, 26 august, 13 percheziţii, pe raza judeţelor Prahova şi Dâmboviţa, la locuinţele membrilor unei grupări infracţionale specializate în furturi de animale.

În urma acestei acțiuni au fost găsite 17 animale (8 oi, 4 cai, 4 vaci şi un mânz, posibil a fi fost furate de către persoanele bănuite), mai multe telefoane mobile, 3.000 de euro şi 4.000 de lei. 11 persoane au fost conduse la sediul poliţiei pentru audieri şi dispunerea măsurilor legale, 7 fiind reţinute pentru 24 de ore.

De asemenea, din imobilele perchiziţionate au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor, telefoane mobile, 3.000 de euro şi 4.000 de lei, iar două autovehicule au fost puse sub sechestru asigurător.

8 percheziţii s-au efectuat în judeţul Prahova (în comunele Berceni, Balta Doamnei, Bărcăneşti şi Rîfov) şi 5 în judeţul Dâmboviţa (în comunele Răcari, Corneşti, Gura Şuţii şi Tărtăşeşti).

Din verificări, a rezultat că gruparea ar fi acţionat pe raza judeţului Prahova şi ar fi săvârşit mai multe furturi, în perioada februarie – august a.c..
Prejudiciul creat prin activitatea infracţională a fost estimat la 30.000 de lei.

Check Also

SERVICIUL DE STARE CIVILĂ Suspendarea oficierii casatoriilor

SERVICIUL DE STARE CIVILĂ: Suspendarea oficierii casatoriilor

SERVICIUL DE STARE CIVILĂ. se suspendă depunerea declarațiilor de căsătorie și oficierea căsătoriilor în municipiul Ploieşti

Valabilitatea actelor de identitate se prelungește cu 90 de zile de la încetarea stăriide urgență

Valabilitatea actelor de identitate se prelungește cu 90 de zile de la încetarea stăriide urgență

Valabilitatea actelor de identitate se prelungește cu 90 de zile de la încetarea stăriide urgență. Document ori declarația de proprie răspundere

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com