Home / Actualitate / VIDEO: Percheziții la producătorii și comercianții de medicamente homeopate – COMUNICAT DE PRESĂ –

VIDEO: Percheziții la producătorii și comercianții de medicamente homeopate – COMUNICAT DE PRESĂ –

Polițiștii Serviciului de Investigare a Fraudelor au efectuat la sfârșitul săptămânii trecute 3 percheziții la trei imobile situate în Ploiești, respectiv o locuință, o secție de producție și un magazin de desfacere, unde se desfășurau activități de producere și comercializare de medicamente homeopate și suplimente alimentare, în spații improvizate și în condiții necorespunzătoare. 

          La activități au fost atrași să participe și specialiști din cadrul C.J.P.C. Prahova și Gărzii Financiare Prahova, cu suportul luptătorilor S.A.S. 

          Cu ocazia perchezițiilor efectuate, au fost găsiți 24.400 litri produse semifabricate, aflate în diferite stadii ale procesului tehnologic; aproximativ o tonă de produse finite (suplimente alimentare și produse naturiste), și circa 40.000 de kg materii prime folosite în procesul de producție, pentru care nu au putut fi prezentate documente de proveniență, evidență primară și nici de fabricație.

           Pentru neregulile constatate, a fost dispusă indisponibilizarea tuturor materialelor și produselor găsite, până la finalizarea cercetărilor și au fost prelevate eșantioane de probe pentru efectuarea analizelor de laborator. 

          Totodată, din cauza condițiilor igienico-sanitare necorespunzătoare în care se desfășura activitatea de producție, a fost dispusă măsura închiderii temporare a secției de producție pentru o perioadă de 6 luni, fiind de asemenea aplicate două sancțiuni contravenționale în valoare totală de 80.000 de lei. Reprezentanții societății comerciale sunt cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de evaziune fiscală, înșelăciune și falsificare de alimente sau alte produse.

Check Also

SERVICIUL DE STARE CIVILĂ Suspendarea oficierii casatoriilor

SERVICIUL DE STARE CIVILĂ: Suspendarea oficierii casatoriilor

SERVICIUL DE STARE CIVILĂ. se suspendă depunerea declarațiilor de căsătorie și oficierea căsătoriilor în municipiul Ploieşti

Valabilitatea actelor de identitate se prelungește cu 90 de zile de la încetarea stăriide urgență

Valabilitatea actelor de identitate se prelungește cu 90 de zile de la încetarea stăriide urgență

Valabilitatea actelor de identitate se prelungește cu 90 de zile de la încetarea stăriide urgență. Document ori declarația de proprie răspundere

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com