Home / Actualitate / VIDEO: Perchezitii la suspecți de furturi din autoturisme și tâlhării

VIDEO: Perchezitii la suspecți de furturi din autoturisme și tâlhării

În această dimineaţă, poliţiştii ploieșteni, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul B.C.C.O. Ploiești, au efectuat trei percheziţii la locuinţele unor persoane suspectate de comiterea unor furturi din auto şi tâlhării. La domiciliile acestora au fost găsite și plante cu caracteristicile drogurilor de risc.

La data de 28 iunie a.c., poliţişti din cadrul Poliției municipiului Ploiești, împreună cu poliţişti din cadrul B.C.C.O. Ploiești și cu sprijinul luptătorilor Serviciului de Acţiuni Speciale Prahova, au efectuat trei percheziţii la domiciliile unor persoane din Ploiești, suspectate de comiterea unor furturi din auto şi tâlhării.

La locuințele acestora au fost găsite și ridicate obiecte folosite la comiterea infracțiunilor, arme albe, un pistol cu gaze, bunuri susceptibile a proveni din furturi și plante cu caracteristicile plantelor stupefiante.

La sediul poliţiei au fost aduse, pentru cercetări trei persoane. Doi dintre suspecţi au fost reținuţi, urmând să fie prezentate cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările continuă în vederea stabilirii întregii activității infracționale

Check Also

SERVICIUL DE STARE CIVILĂ Suspendarea oficierii casatoriilor

SERVICIUL DE STARE CIVILĂ: Suspendarea oficierii casatoriilor

SERVICIUL DE STARE CIVILĂ. se suspendă depunerea declarațiilor de căsătorie și oficierea căsătoriilor în municipiul Ploieşti

Valabilitatea actelor de identitate se prelungește cu 90 de zile de la încetarea stăriide urgență

Valabilitatea actelor de identitate se prelungește cu 90 de zile de la încetarea stăriide urgență

Valabilitatea actelor de identitate se prelungește cu 90 de zile de la încetarea stăriide urgență. Document ori declarația de proprie răspundere

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com