Home / Actualitate / VIDEO: Razie a politistilor ploiesteni in cartierul “Radu de la Afumati”

VIDEO: Razie a politistilor ploiesteni in cartierul “Radu de la Afumati”

Vineri dimineată,  polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Ploiești au organizat o acțiune cu efective suplimentate pe raza municipiului și în localitățile limitrofe.

Au fost vizate persoane suspectate de comiterea mai multor furturi din societăți comerciale și din autoturisme. Totodată, polițiștii au acționat în zona cartierului ploieștean ”Radu de la  Afumați”, de la locuințele suspecților fiind recuperate mai multe bunuri provenite din comiterea de infracțiuni: aparatură electronică, televizoare, telefoane mobile etc.

Pe timpul acțiunii, în localitatea Pucheni au fost depistați doi suspecți care dețineau la domiciliu, în mod ilegal, tutun și dispozitive de fabricare a țigaretelor. Tutunul și dispozitivele au fost ridicate în vederea cercetărilor, iar celor doi suspecți le-au fost întocmite dosare penale. 

La sediul Poliției au fost conduse pentru cercetări șapte persoane, față de unele dintre acestea existând posibilitatea de fi luate măsuri preventive, în funcție de rezultatul cercetărilor.

Check Also

SERVICIUL DE STARE CIVILĂ Suspendarea oficierii casatoriilor

SERVICIUL DE STARE CIVILĂ: Suspendarea oficierii casatoriilor

SERVICIUL DE STARE CIVILĂ. se suspendă depunerea declarațiilor de căsătorie și oficierea căsătoriilor în municipiul Ploieşti

Valabilitatea actelor de identitate se prelungește cu 90 de zile de la încetarea stăriide urgență

Valabilitatea actelor de identitate se prelungește cu 90 de zile de la încetarea stăriide urgență

Valabilitatea actelor de identitate se prelungește cu 90 de zile de la încetarea stăriide urgență. Document ori declarația de proprie răspundere

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com