Home / Actualitate / VIDEO:Acțiuni desfășurate de polițiștii prahoveni în ultimele 24 de ore

VIDEO:Acțiuni desfășurate de polițiștii prahoveni în ultimele 24 de ore

Principalele activități desfășurate de către efectivele Inspectoratului Județean de Poliție Prahova și evenimentele înregistrate în ultimele 24 de ore:

  • Efectivele de poliție rutieră din Prahova au organizat și executat 20 de acțiuni, având ca scop prevenirea şi combaterea principalelor cauze generatoare de evenimente rutiere. Astfel, au fost verificați cu aparatul etilotest 658  conducători auto și au fost controlate 305 de autovehicule de transport persoane și mărfuri.

Având în vedere neregulile depistate, agenții rutieri au aplicat 1.290 de contravenţii, sancționând astfel diferite abateri de la legislaţia rutieră (494 pentru viteză excesivă; 64 pentru abateri ale pietonilor; 197 pentru neutilizarea centurii de siguranță, etc.). Totodată, ca măsuri complementare, au fost reţinute 31 permise de conducere şi au fost retrase 35 certificate de înmatriculare auto. 

  • De asemenea, dispozitivul de siguranță publică a acționat pe raza întregului județ în vederea menținerii unui climat de normalitate civică. Cu ocazia activităților de patrulare în mediul urban, agenții de siguranță publică au constatat 16 infracțiuni și 559 contravenții (dintre care: 171 pentru diferite încălcări ale prevederilor Legii nr. 61/1991, 251 la O.U.G. nr. 195/2002, 7 la Legea nr. 12/1990 etc.). Totodată, agenții de siguranță publică au verificat 977 de autovehicule .
  • În aceeași perioadă, în mediul rural au fost constatată 11 infracțiuni flagrante și 301 contravenții. De asemenea, au fost executate 10 acțiuni și au fost controlate  1.179  vehicule, ocazii cu care 104 conducători auto au fost verificați cu aparatul etilotest. Totodată, a fost reținute 8 permise de conducere .

Check Also

Olimpiada națională la disciplinele din aria curriculară “Tehnologii”,

Primăria Municipiului Ploiești și Liceul Tehnologic  „Elie Radu” Ploiești organizează, în perioada 22- 26 aprilie …

„Plantăm fapte bune în România”

„Plantăm fapte bune în România” a încheiat cel mai reușit sezon de împădurire din istoria …

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com