Home / Actualitate / VIDEO:Braconaj piscicol la nivel industrial

VIDEO:Braconaj piscicol la nivel industrial

braconaj-piscicol

Sâmbătă, 20 aprilie, anul curent, în jurul orei 0730,o patrulă din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Prahova, în cooperare cu lucrători din cadrul Agenției Naționale de Pescuit și Acvacultură, filiala Muntenia Ploiești, au surprins două persoane care pescuiau ilegal  în zona Barajului Măneciu.

Constantin C. de 46 de ani și Vichente C. de 53 de ani, ambii domiciliați în com. Măneciu, judeţul Prahova, pescuiau pe luciul de apă al Barajului Măneciu, cu ajutorul unei plase de pescuit tip” SETCĂ”, neautorizată, cu lungimea de 28 m., lățimea de 3,28 m. și mărimea ochiurilor de 2 X 3 cm,  interzisă de lege. În momentul surprinderii celor doi, s-au descoperit în plasa mai sus menționată șapte pești, respectiv pești din specia clean și cinci specia caras.

Persoanele depistate nu erau autorizate să efectueze activități de pescuit comercial și nu dețineau unelte și scule autorizate în acest sens.

Celor în cauză, li s-au întocmit dosar cu acte premergătoare pentru faptele susceptibile a fi: “pescuit prin orice metode a reproducătorilor în perioada de prohibiţie, în zonele de reproducere naturale”, „pescuit comercial în habitatele piscicole naturale prin orice metode şi mijloace a peştilor în perioada de prohibiţie”, „deţinerea şi folosirea la             pescuit de către persoane neautorizate de unelte de pescuit comercial” şi „pescuit cu unelte şi scule neautorizate” .Dosarul va fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria  Vălenii de Munte în vederea continuării cercetărilor.  

Check Also

SERVICIUL DE STARE CIVILĂ Suspendarea oficierii casatoriilor

SERVICIUL DE STARE CIVILĂ: Suspendarea oficierii casatoriilor

SERVICIUL DE STARE CIVILĂ. se suspendă depunerea declarațiilor de căsătorie și oficierea căsătoriilor în municipiul Ploieşti

Valabilitatea actelor de identitate se prelungește cu 90 de zile de la încetarea stăriide urgență

Valabilitatea actelor de identitate se prelungește cu 90 de zile de la încetarea stăriide urgență

Valabilitatea actelor de identitate se prelungește cu 90 de zile de la încetarea stăriide urgență. Document ori declarația de proprie răspundere

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com