Home / Actualitate / VIDEO:Descindere a oamenilor legii în zone care constituie focare de criminalitate în Ploiești, Blejoi și Boldești Scăeni

VIDEO:Descindere a oamenilor legii în zone care constituie focare de criminalitate în Ploiești, Blejoi și Boldești Scăeni

UPDATE: Cei aproximativ 200 de polițiști au aplicat în numai două ore 50 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 6 000 lei.

Totodată, au legitimat 360 de persoane, au efectuat 253 de percheziţii corporale, au verificat 232 de autoturisme, au amprentat 53 de persoane, au efectuat 90 de testări alcool, 30 de controale ale bagajelor și au reținut 4 permise de conducere.

De asemenea, polițiștii au reținut un tânăr de 18 ani, cercetat pentru furt calificat, acesta urmând a fi prezentat instanței cu propunerea de arestare preventivă.

Aproximativ 200 de polițiști au descins în această dimineață în Ploiești, Blejoi și Boldești Scăeni pentru asanarea unor zone care constituie focare de criminalitate, informează IPJ Prahova. 

Conform aceleași surse, acțiunea a vizat suspecți de furturi din locuințe, societăți comerciale și persoane urmărite în temeiul legii. Activitățile polițiștilor au avut drept scop, totodată, și adăposturi improvizate ( corturi, case părăsite, canale ), unde sunt stabilite persoane care cerșesc și vagabondează.

La acțiune au participat și jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Prahova și Grupării Mobile de Jandarmi. 

Check Also

SERVICIUL DE STARE CIVILĂ Suspendarea oficierii casatoriilor

SERVICIUL DE STARE CIVILĂ: Suspendarea oficierii casatoriilor

SERVICIUL DE STARE CIVILĂ. se suspendă depunerea declarațiilor de căsătorie și oficierea căsătoriilor în municipiul Ploieşti

Valabilitatea actelor de identitate se prelungește cu 90 de zile de la încetarea stăriide urgență

Valabilitatea actelor de identitate se prelungește cu 90 de zile de la încetarea stăriide urgență

Valabilitatea actelor de identitate se prelungește cu 90 de zile de la încetarea stăriide urgență. Document ori declarația de proprie răspundere

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com