Home / Actualitate / VIDEO:Percheziţii in Prahova la persoane suspectate de furturi din societăţi comerciale şi locuinţe

VIDEO:Percheziţii in Prahova la persoane suspectate de furturi din societăţi comerciale şi locuinţe

Poliţia Municipiului Ploieşti a desfăşurat miercuri dimineaţă, 14 percheziţii domiciliare la locuinţele unor persoane suspectate de comiterea mai multor furturi din societăţi comerciale şi locuinţe de la începutul anului 2012. 

Activităţile s-au desfăşurat în municipiul Ploieşti şi în comuna Valea Călugărească şi au beneficiat de sprijinul luptătorilor S.A.S. În locuinţele percheziţionate au fost găsite unelte, unelte electice şi aparatură electronică, bunuri susceptibile a proveni din comiterea de infracţiuni, sau care ar fi putut fi folosite la comiterea acestor fapte. La sediul Poliţiei au fost conduse 10 persoane, urmând ca în funcţie de rezultatul primelor cercetări faţă de unele din acestea să fie luată măsura reţinerii preventive pentru 24 de ore.

Check Also

Filarmonica ploieșteană a lansat Virtual Concert Hall

Filarmonica ploieșteană a lansat Virtual Concert Hall

Filarmonica ploieșteană a lansat Virtual Concert Hall Filarmonica “Paul Constantinescu” Ploiești a lansat astăzi Virtual …

Incendiu violent la Drajna

Incendiu violent la Drajna

Un incendiu violent a izbucnit joi, în jurul orei 16:46 și a cuprins cu repeziciune o locuință din satul Poiana Mierlei din localitatea Drajna.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com