Home / Actualitate / VIDEO:Percheziții la persoane bănuite de tâlhării și furturi din locuințe și societăți comerciale

VIDEO:Percheziții la persoane bănuite de tâlhării și furturi din locuințe și societăți comerciale

UPDATE:

În urma celor 15 percheziţii domiciliare efectuate, ieri, în judeţul Parhova și județul Ilfov, la persoane bănuite că ar fi comis tâlhării și furturi din locuinţe şi societăţi comerciale, au fost ridicate aparate electronice şi electrocasnice, dispozitive folosite în construcţii, îmbrăcăminte, încălţăminte şi diverse documente care urmează a fi folosite pentru probarea activităţii infracţionale. De asemenea, 14 persoane au fost conduse la sediul poliţiei pentru audieri şi dispunerea măsurilor legale.

Din imobilele perchiziţionate de poliţişti, au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor, patru televizoare LCD, un laptop, un sistem Home Cinema, scule şi dispozitive folosite în construcţii, îmbrăcăminte, încălţăminte şi diverse documente.

De asemenea, 14 persoane au fost conduse la sediul poliției, pentru audieri. Cinci dintre acestea au fost rețiunute pentru o perioadă de 24 de ore și urmează a fi prezentate instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă, iar alte patru persoane sunt cercetate în stare de libertate.

Poliţiştii din Prahova au efectuat, joi, 12 iunie,15 percheziţii domiciliare, la persoane bănuite că ar fi comis furturi din locuinţe şi societăţi comerciale, creând astfel un prejudiciu de aproximativ 250.000 de lei.  14 persoane au fost conduse la sediul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, pentru audieri.
I.P.J. Prahova a descins la 14 locuințe din Ploieşti, Bărcăneşti şi Mizil, judeţul Prahova şi una din judeţul Ilfov.
Percheziţiile s-au efectuat la persoane bănuite de tâlhării şi furturi din locuinţe şi societăţi comerciale, prejudiciul cauzat fiind estimat la aproximativ 250.000 de lei.

Activităţile vizează destructurarea grupării infracţionale, precum şi depistarea unor bunuri, susceptibile de a proveni din comiterea de infracţiuni.
Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a suspecţilor.

Check Also

SERVICIUL DE STARE CIVILĂ Suspendarea oficierii casatoriilor

SERVICIUL DE STARE CIVILĂ: Suspendarea oficierii casatoriilor

SERVICIUL DE STARE CIVILĂ. se suspendă depunerea declarațiilor de căsătorie și oficierea căsătoriilor în municipiul Ploieşti

Valabilitatea actelor de identitate se prelungește cu 90 de zile de la încetarea stăriide urgență

Valabilitatea actelor de identitate se prelungește cu 90 de zile de la încetarea stăriide urgență

Valabilitatea actelor de identitate se prelungește cu 90 de zile de la încetarea stăriide urgență. Document ori declarația de proprie răspundere

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com