Home / Actualitate / VIDEO:Zece persoane sunt suspectate de săvârșirea infracțiunii de evaziune fiscală. Prejudiciul creat este de aproximativ 500.000 de euro.

VIDEO:Zece persoane sunt suspectate de săvârșirea infracțiunii de evaziune fiscală. Prejudiciul creat este de aproximativ 500.000 de euro.

Polițiștii Serviciului de Investigare a Fraudelor au efectuat în această dimineață două percheziții domiciliare și patru controale ecnomice în municipiul Ploiești și localitățile învecinate (Albești, Bărcănești, Berceni, Colceag), și în municipiul Constanța. 

           Controalele și verificările de specialitate sunt efectuate împreună cu reprezentanții Gărzii Finaciare, Gărzii de Mediu și Direcției Județene pentru Accize și Operațiuni Vamale Prahova, la patru agenți economici din domeniul petrolier. 

          Sunt vizate persoane suspectate de comiterea infracțiunii de evaziune fiscală, faptă comisă prin neînregistrarea în totalitate în documentele financiar contabile atât a producției realizate, cât și a veniturilor încasate în urma comercializării acestor produse.

           Totodată, sunt vizate și aspecte privind protecția mediului înconjurător prin nedepozitarea corespunzătoare a produselor petroliere respective.

           La sediul Polției vor fi conduse pentru cercetări 10 persoane, prin comiterea infracțiunilor, bugetul consolidat al statului fiind prejudiciat cu aproximativ 500.000 de euro.

Check Also

SERVICIUL DE STARE CIVILĂ Suspendarea oficierii casatoriilor

SERVICIUL DE STARE CIVILĂ: Suspendarea oficierii casatoriilor

SERVICIUL DE STARE CIVILĂ. se suspendă depunerea declarațiilor de căsătorie și oficierea căsătoriilor în municipiul Ploieşti

Valabilitatea actelor de identitate se prelungește cu 90 de zile de la încetarea stăriide urgență

Valabilitatea actelor de identitate se prelungește cu 90 de zile de la încetarea stăriide urgență

Valabilitatea actelor de identitate se prelungește cu 90 de zile de la încetarea stăriide urgență. Document ori declarația de proprie răspundere

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com