Home / Actualitate / Vrem autostrăzi!” Uite cum au protestat ploieştenii timp de 15 minute

Vrem autostrăzi!” Uite cum au protestat ploieştenii timp de 15 minute

Un tânăr le-a propus ploieştenilor să protesteze alături de el astăzi, 15 martie, la ora 15, timp de 15 minute. Acesta a creat un eveniment pe facebook numit ”Petrecerea” prin care i-a invitat pe ploieşteni să iasă în stradă, pentru a se alătura protestului început de omul de afaceri sucevean, Ştefan Mandachi.

La ora 15.00, peste 100 de persoane şi-au dat întâlnire pe artera cea mai circulată din Ploieşti, Bulevardul Independenţei. Oamenii au stat pe trecerea de pietoni din faţa Primăriei Ploieşti, dar şi pe alte două treceri, pe Bulevardul Republicii. Au aplaudat, au suflat in vuvuzele şi au scandat “Şî eu!” sau “Vrem autostrăzi!”

Mai multi soferi le-au tinut isonul, claxonand puternic, in timp ce altii, care se grabeau, au luat-o pe drumuri ocolitoare. Protestatarii cred însă, că autostrazile sunt doar o mica parte din ceea ce lipseste Romaniei.

“Ar trebui să facem săptămânal o astfel de acţiune. Mă bucur să văd că nimeni nu a încercat să ne oprească, nici poliţia, nici jandarmii. Şi asta e un lucru bun!”, a declarat o doamnă, în timp ce un domn a replicat: “Nu numai pentru asta am ieşit: sunt bune autostrăzile, dar eu protestez şi pentru sănătate, educaţie, pentru copiii noştri, care nu trebuie să se lase distruşi!”

Tot timp de 15 minute şi mai mulţi angajaţi ai firmelor de pe Republicii au ieşit de la locul de muncă alături de protestatari. În plus, mai multe firme şi ziare on-line au oprit lucrul în semn de protest.

Check Also

Olimpiada națională la disciplinele din aria curriculară “Tehnologii”,

Primăria Municipiului Ploiești și Liceul Tehnologic  „Elie Radu” Ploiești organizează, în perioada 22- 26 aprilie …

„Plantăm fapte bune în România”

„Plantăm fapte bune în România” a încheiat cel mai reușit sezon de împădurire din istoria …

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com