Home / Actualitate / Ziua Mondială a Mediului

Ziua Mondială a Mediului

Primăria Municipiului Ploiești, prin Regia Autonomă de Servicii Publice, va organiza o serie de evenimente pentru a marca Ziua Mondială a Mediului, în data de 5 iunie 2018.

 

Astfel, se va desfășura cea dea V-a ediție a Festivalului de Film Ecologic pentru Elevi, care va avea ca temă centrală mesajul “Stop poluării cu plastic”. Participanții la festival vor avea de îndeplinit o condiție esențială, respectiv realizarea unui film de scurt-metraj pe această temă.

 

Elevii ploieșteni interesați de această competiție se vor putea înscrie în vederea participării până în data de 18 mai a.c., urmând ca, în perioada 21-30 mai a.c., să transmită filmele realizate. Evaluarea scurt metrajelor se va efectua în perioada 31 mai – 04 iunie a.c., când se vor puncta capacitatea de exprimare liberă, creativitatea, inspirația și documentarea ce a stat la baza materialului realizat.

Premierea filmelor declarate câștigătoare va avea loc în data de 5 iunie a.c.. În cadrul acestui context, municipalitatea va derula și festivitatea de premiere a unităților de învățământ participante la programul “Școala reciclării”, precum și o expoziție cu lucrări de artă cu tematică axată pe Ziua Mondială a Mediului.

 

Regulamentul detaliat  privind organizarea și desfășurarea Festivalului de Film Ecologic pentru Elevi poate fi consultat de cei interesați direct pe pagina de internet a Regiei Autonome de Servicii Publice http://www.rasp.ro/files/bpm/2018/fest-film/RegulamentFFEE2018.pdf sau pe pagina de internet a Primăriei Municipiului Ploiești  www.ploiesti.ro .

 

DIRECȚIA COMUNICARE, RELAŢII PUBLICE

 

 

 

 

Check Also

SERVICIUL DE STARE CIVILĂ Suspendarea oficierii casatoriilor

SERVICIUL DE STARE CIVILĂ: Suspendarea oficierii casatoriilor

SERVICIUL DE STARE CIVILĂ. se suspendă depunerea declarațiilor de căsătorie și oficierea căsătoriilor în municipiul Ploieşti

Valabilitatea actelor de identitate se prelungește cu 90 de zile de la încetarea stăriide urgență

Valabilitatea actelor de identitate se prelungește cu 90 de zile de la încetarea stăriide urgență

Valabilitatea actelor de identitate se prelungește cu 90 de zile de la încetarea stăriide urgență. Document ori declarația de proprie răspundere

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com